Kapwerk

Homepage
Wildeman Boomverzorging is gespecialiseerd in het kappen en vellen van bomen. Bomen kappen in beperkte en kleinere ruimtes is voor ons geen probleem. Ook niet als de boom in een stadstuin staat en enkel te bereiken via de woning of een brandgang. Ons motto is niet voor niets: Voor elke boom een oplossing!
Spoed: 06-17305129

Klim- en afvangtechnieken

Door middel van de juiste klim en afvang technieken breken wij de boom in kleine delen af, hierdoor is het risico op omgevingsschade minimaal. Waar nodig kan er een hoogwerker of hijskraan wordt ingezet. Het uiteindelijke vrijgekomen hout kunnen wij voor u afvoeren, tevens kunnen wij grote takken versnipperen. Wij verwijderen bomen in Zuid-Holland en natuurlijk ook daarbuiten.

Offerte aanvragen

Stobben frezen

Als de boom gekapt is blijft er een zogeheten stobbe achter. Deze kan natuurlijk vervelend in de weg zitten, ook is het mogelijk dat deze weer opnieuw gaat uitlopen. Bomen rooien houdt in dat naast het kappen van de boom ook de stronken/stobben worden verwijderd. Deze kunnen wij vakkundig voor u wegfrezen of uitgraven.

Offerte aanvragen

Kapvergunning

Kapvergunning nodig? Bomen kappen zonder vergunning is eigenlijk altijd een slecht idee.
In bijna alle gemeentes is het verplicht om een kapvergunning aan te vragen om bomen te kappen. In sommige gemeentes geldt een meldplicht. Elke gemeente hanteert haar eigen beleid. Voor het aanvragen kunt u terecht op: www.omgevingsloket.nl. Indien gewenst kunnen wij de gehele aanvraag voor u verzorgen.

Op het kappen van bomen zonder vergunning staan zware sancties, zowel voor de boomeigenaar als voor de uitvoerende partij. De boetes kunnen oplopen tot duizenden euro’s. Het is daarom verstandig om van tevoren even bij de gemeente te informeren, zo weet u zeker dat u aan de regels voldoet.

Niet alleen voor het kappen, maar ook voor kandelaren, knotten of zeer zwaar snoeien is vaak een vergunning vereist.

Offerte aanvragen

Laat uw bomen veilig kappen

Door onze jarenlange ervaring gaan wij iedere uitdaging aan. Wij zijn gevestigd in Maassluis (Zuid-Holland) en zijn werkzaam in Zuid-Holland en natuurlijk ook daar buiten. Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op.

Offerte aanvragen